Zakmessen

Zakmessen met bedrukking

Een zakmes is een mes dat kan worden uit-en ingeklapt. Een zakmes heeft een compact formaat: u kunt het gemakkelijk in je zak kwijt, vandaar de naam "zakmes".

Het zakmes bestaat al eeuwenlang en bewijst zijn nut in talrijke situaties. Een goed en betrouwbaar zakmes komt altijd van pas. 

Een zakmes heeft meestal 5 functies: een mes met vergrendeling, vijl, schaartje, tandenstoker en pincet. Een zakmes kan ook meerdere functies hebben: bijkomende functies van het zakmes kunnen zijn: een schroevendraaier, flesopener, blikopener, zaag, kurkentrekker.

Een zakmes kiezen is een persoonlijke zaak. Daarom hebben we een breed assortiment zodat u het zakmes kunt vinden dat overeenstemt met uw behoeften. Een bedrukt zakmes is een zeer leuk relatiegeschenk, aangezien iedereen wel een zakmes kan gebruiken.

HSG relatiegeschenken is de specialist op het gebied van relatiegeschenken en kan u dan ook een ruim assortiment aanbieden van het zakmes. U kunt bovenaan verder klikken naar onze zoekpagina en zo onze zakmessen bekijken. Al deze zakmessen kunnen worden bedrukt (of gegraveerd) met het logo en/of andere gegevens van uw bedrijf of vereniging.

Bent u niet op zoek naar een zakmes als relatiegeschenk, maar slechts één of verschillende zakmessen, zonder bedrukking? Dan kunnen we u doorverwijzen naar onze World of Gifts webshop: http://www.worldofgifts.eu. Hier kan u uw zakmes per stuk of met enkele stuks snel online bestellen.

Vindt u niet het zakmes dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor dit zakmes aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakmessen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: