Zakspiegeltjes

Zakspiegeltjes met bedrukking

Spiegel met sleutelhanger
Een spiegel met sleutelhanger is erg handig. Een spiegel komt op veel momenten van pas, bijvoorbeeld als u uw make-up wilt controleren of als er iets in uw oog is gevlogen. U hebt altijd een spiegel bij de hand met deze spiegel met sleutelhanger. De spiegel heeft een afmeting van 8,6 x 4,3 x 0,3 cm. Het geheel is dus klein, maar groot genoeg om duidelijk in de spiegel te kunnen kijken. Spiegels worden meestal gemaakt van een glazen plaat met een dun laagje reflecterend materiaal. Bij de meeste spiegels is dat zilver of aluminium. Natuurlijk bestaan er ook spiegels die gemaakt zijn van gepolijste vlakke metalen platen.

Het geheel heeft een grijze kleur en ziet er chique uit. Met een lasergravure wordt een tekst of logo naar keuze in het deksel van de spiegel gegraveerd. De bedrukte spiegel met sleutelhanger als relatiegeschenk is per stuk verpakt in een plastic zakje. De bedrukte spiegel met sleutelhanger is niet duur en het zijn uitermate geschikte artikelen om weg te geven op beurzen en evenementen. De spiegel met sleutelhanger wordt namelijk gemakkelijk meegenomen door mensen, omdat deze klein is en goed van pas komt. Zo komt het logo op de spiegel met sleutelhanger als relatiegeschenk in het zicht en wordt de naam van het bedrijf gepromoot.

Aluminium zakspiegel
Een aluminium zakspiegel als relatiegeschenk is erg handig, want het past in iedere tas. De aluminium zakspiegel is namelijk klein (afmeting: 7 x 3 x 0,3 cm). De aluminium zakspiegel kan bedrukt worden met behulp van een laser. Het logo wordt dan gegraveerd op het deksel van de spiegel. Een bedrukte aluminium zakspiegel als relatiegeschenk is een uitermate geschikte give-away. Het logo komt onder de aandacht van de mensen, dat zorgt voor bekendheid van het bedrijf.

Make-up spiegel
De make-up spiegel is ideaal en past goed in elke handtas. Een make-up spiegel is bedoeld voor vrouwen die nog eventjes snel hun make-up willen bijwerken op bijvoorbeeld het werk of een gelegenheid. Elke make-up spiegel als relatiegeschenk is per stuk verpakt in een kartonnen doosje. De bedrukking wordt op het klepje van de spiegel geplaatst, deze bedrukking is dus zichtbaar voor iedereen. Een bedrukte make-up spiegel als relatiegeschenk is uitstekend reclame materiaal. De spiegels zijn niet duur, maar wel mooi en handig. De buitenkant van de spiegel is van een transparante frosted kunststof.
Er bestaan ook dubbele make-up spiegels. Dit zijn twee spiegels in een doosje. Dit doosje is gemaakt van aluminium. Een van de spiegels is normaal en de andere heeft een vergrotende functie. Iedere spiegel is verpakt in een velours etui met daaromheen een kartonnen doosje. Door middel van een lasergravure wordt een tekst of logo in het klepje gegraveerd. De bedrukte dubbele make-up spiegel als relatiegeschenk heeft een diameter van 6,2 cm en heeft een dikte van 0,7 cm.

Houten spiegel
Een houten spiegel ziet er chique en mooi uit. Het doosje waar de spiegel inzit, is vierkant en de spiegel zelf is rond. Er bevinden zich twee spiegels in dit doosje. De tekst of het logo kan bedrukt worden op het klepje van de spiegel. Een bedrukte houten spiegel is een leuk idee en de bedrukte houten spiegel als relatiegeschenk is niet duur. Spiegels komen altijd van pas en doordat deze klein is, past het gemakkelijk in elke tas. De afmeting van de bedrukte houten spiegel is 6,5 x 6,3 x 0,9 cm. De houten spiegel mag dan wel klein zijn, maar is wel groot genoeg om alles duidelijk in te bekijken.

Haarborstel met spiegel
De haarborstel met spiegel is klein, handig en past in elke tas. Het wordt vaak gebruikt op reis of na het sporten. Als je de haarborstel met spiegel openklapt komt er een haarborstel uit die vastzit aan de andere kant van het deksel als waar de spiegel op bevestigd is. Aan de ene kant kunt u dus in de spiegel kijken en met de andere kant kunt u uw haar borstelen.
De haarborstel met spiegel is verkrijgbaar in een ronde en in een rechthoekige vorm. De haarborstel met spiegel is te bedrukken met een tekst of logo naar keuze. De bedrukte haarborstel met spiegel is gemaakt van kunststof en ze zitten per stuk verpakt in een plastic zakje.

Vindt u niet de zakspiegel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de zakspiegel aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakspiegeltjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: