Zandlopers

Zandlopers met bedrukking

Een zandloper is een voorwerp dat gebruikt wordt om de tijd te meten. Een zandloper heeft twee glazen reservoirs, die door een smal buisje met elkaar in verbinding staan. In de zandloper zit zand dat door dit smal buisje naar beneden valt (door de zwaartekracht). Het zand in de zandloper heeft een bepaalde tijd om helemaal door het buisje naar beneden te vallen. Deze tijd is afhankelijk van het soort zandloper.

Het zand dat wordt gebruikt in de zandloper is meestal "fijn zand", maar soms wordt ook gemalen marmer gebruikt voor de zandloper. Een speciale soort zandloper is het uurglas. Bij deze zandloper heeft het zand precies een uur nodig om van het bovenste reservoir naar het onderste reservoir te lopen.

De zandloper wordt vaak gebruikt bij het koken, spelletjes, enzovoort.

Een zandloper als relatiegeschenk? Een leuk idee!  Klik bovenaan naar onze zoekpagina en bekijk onze zandlopers. Ook daar kunt u een offerte aanvragen voor uw zandloper naar keuze.

Zoekt u een speciale zandloper? Dan kunnen we u de omgekeerde zandloper aanraden! Klik hier voor meer informatie over deze omgekeerde zandloper.

Vindt u niet de zandloper die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de zandloper aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zandlopers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: