Zandspeelsets

Zandspeelsets met bedrukking

Een zandspeelset is een leuk artikel voor kinderen die graag met zand spelen. In de zandspeelset zitten zandvormpjes waarmee leuke zandfiguurtjes gemaakt kunnen worden. De zandspeelset bevat naast de zandvormpjes ook een schepje, een emmer en een zeef. Met het schepje kan zand in de emmer geschept worden. Met volle emmers zand en een beetje fantasie, kunnen fantastische zandkastelen gemaakt worden.

Een bedrukte zandspeelset is een uitstekend artikel om uw bedrijf mee te promoten. De zandspeelset wordt gebruikt op het strand of in de zandbak, waardoor de naam van uw bedrijf onder de aandacht komt bij de aanwezige mensen.

De bedrukte zandspeelset als relatiegeschenk is vooral een leuk geschenk voor kinderen.

Bent u op zoek naar een zandspeelset? Dan bent u hier aan het juiste adres. Voor vragen over de bedrukte zandspeelset als relatiegeschenk kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zandspeelsets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: