Zeecontainers met bloembollen

Zeecontainers met bloembollen en bedrukking

Mooie op schaal gemaakte zeecontainers gevuld met Hollandse bloembollen. Vanaf 500 stuks. Voor de kleinere aantallen hebben we een standaard blauwe container die we kunnen voorzien van uw bedrijfslogo en/of tekst.

U kunt de zeecontainer met bloembollen relatiegeschenken met uw bedrijfslogo en/of tekst laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken. De zeecontainer zal er prachtig uitzien met uw logo en of tekst erop bedrukt. De zeecontainer met bloembollen zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In ons assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan de zeecontainer met bloembollen. U vindt zoal de bloembollen koker, het kruidenkistje met 4 verschillende keukenkruiden en het houten kistje met schuifdeksel.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zeecontainers met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: