Zeepblaadjes

Zeepblaadjes met bedrukking

De zeepblaadjes zijn in een klein doosje verpakt zodat u ze altijd gemakkelijk mee kunt nemen. Zo heeft u altijd zeep bij de hand. Wrijf uw handen in met een zeepblaadje en water en ze zijn weer schoon. De zeepblaadjes zijn ideaal voor onderweg. De zeepblaadjes met opdruk zijn de oplossing voor zeeppompjes die lekken en ander geklieder met zeep.


U kunt bij ons het doosje van de zeepblaadjes laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De zeepblaadjes zijn geschikt als relatiegeschenk. De bedrukte zeepblaadjes zijn een perfecte manier om uw bedrijf te promoten in de reisbranche maar ook perfect voor de zorgsector.


In het bedrukte doosje zitten 20 zeepblaadjes. De vorm van het doosje is rond en de maten zijn 65 x 11 mm. De bedrukte zeepdoekjes kunt u gemakkelijk in uw tas meenemen. U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren o.a. rood, groen, blauw, wit en zwart.


Heeft u vragen of opmerkingen over de zeepblaadjes bedrukt of onbedrukt, neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zeepblaadjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: