Zeepboxen

Zeepboxen met bedrukking

Een zeepbox wordt gebruikt om zeepjes in te bewaren. In deze zeepbox zitten 10 geurende zeepblaadjes. De zeepboxjes zijn klein, zodat ze handig op te bergen zijn.
Zeep komt altijd van pas in de badkamer en met deze zeepboxjes met zeepblaadjes erin hebt u altijd gemakkelijk en snel een zeepje bij de hand. Door het boxje zal de geur niet verdwijnen, maar in de blaadjes blijven zitten, zodat de geur optimaal bewaard blijft tijdens het gebruiken van de zeepjes.
De zeepboxjes zijn handig om mee te nemen op reis, want ze passen gemakkelijk in een koffer of tas.

Er kan gekozen worden voor verschillende kleuren zeepboxjes, zoals: blauw, wit, transparant, groen, geel, rood en paars. Zeepboxen kunnen bedrukt worden met een logo of tekst naar keuze, zodat het gepersonaliseerde producten zijn. Een bedrukte zeepbox is zeer geschikt om uit te delen op grote beurzen of evenementen. Bedrukte zeepboxjes als relatiegeschenk is ook een goed idee, want zeep komt altijd van pas in de badkamer of op reis.
Zeepboxjes als relatiegeschenk of promotiemiddel zijn verkrijgbaar in ronde (6,5ø cm) en in rechthoekige vormen (7x5 cm) en zijn gemaakt van kunststof.

Vindt u niet de zeepbox die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de zeepbox aanvragen (zie onderaan).

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zeepboxen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: