Zeepjes in papieren wikkel

Zeepjes in papieren wikkel met bedrukking

Zeep gebruikt men om de huid te reinigen. Zeep is verkrijgbaar in vast en vloeibare fase. In de vloeibare fase zit de zeep vaak in een pompje. In de vaste fase is de zeep een blokje.


U kunt de papieren wikkel van de zeep bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De bedrukte zeep in papieren wikkel is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. De zeep in papieren wikkel relatiegeschenk met opdruk is leuk als giveaway op beurzen en opendagen.


De zeep relatiegeschenk in papieren wikkel heeft een gewicht van 40 gram. De maten van de soap in papieren wikkel als relatiegeschenk zijn 60 x 40 x 17 mm.


Heeft u vragen of opmerkingen over de zeep in wikkel bedrukt of onbedrukt, neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zeepjes in papieren wikkel ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: