Zeiltassen

Zeiltassen met bedrukking

De zeiltas relatiegeschenk is perfect voor strand uitstapjes. De bedrukte zeiltas is erg handig en zorgt ervoor dat u alles bij elkaar houdt en niks kwijt kunt raken. De zeiltas relatiegeschenk is verkrijgbaar in diverse kleuren onder andere: zwart, wit, rood en blauw.


U kunt de zeiltas laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De zeiltas is een perfect relatiegeschenk en door het te laten bedrukken een uitermate geschikt promotiemiddel. De zeiltas betreft een grote doelgroep. De zeiltas zal telkens worden gebruikt en door de bedrukking op de zeiltas komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht. De zeiltas met opdruk zal zeker gewaardeerd worden.


Bent u opzoek naar een ander soort tas? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan verschillende tassen. In ons assortiment vindt u onder andere de triangle tas, de boekentas, de boodschappentas en de heuptas. U kunt er altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij u en uw bedrijf past.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de zeiltas bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zeiltassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: