Zelf opblaasbare (kerst) ballen

Zelf opblaasbare (kerst) ballen met bedrukking

 

Productomschrijving

De zelf opblaasbare kerstbal is de perfecte giveaway voor uw kerst-thema promoties. Hij is geschikt voor direct mail campagnes vanwege het platte formaat en lichte gewicht. Sla gewoon op het midden van de bal en deze zal op magische wijze worden opgeblazen. Er verschijnt een beetje kerstmagie! Voor verzending adviseren wij u wel een aangepaste enveloppe te gebruiken.

Bedrukte zelf opblaasbare (kerst) ballen

U kunt de bedrukte zelf opblaasbare kerstballen voorzien van uw bedrijfslogo en persoonlijke tekst. Beide zijden van de bal kunnen full color bedrukt worden. Hiermee kunt u de zelf opblaasbare kerstballen helemaal aan uw wensen aanpassen. De kerstballen met opdruk hebben een diameter van 120 mm en zijn leverbaar in de vorm van een bal, een ster of diamant.

Zelf opblaasbare (kerst)ballen met logo

Deze zelf opblaasbare kerstballen met logo kunt u eenvoudig versturen met een luchtkussenenveloppe. Op deze wijze kunt u uw (zakelijke) relaties en klanten op een leuke manier verrassen tijdens de feestdagen. Een zelf opblaasbare kerstbal heeft een levertijd van ongeveer 3 weken na goedkeuring druproef, dus vraag vandaag nog een offerte aan.

Klik hier voor meer kerstgeschenkenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zelf opblaasbare (kerst) ballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: