Zelfklevende etiketten

Zelfklevende etiketten met bedrukking

Zelfklevende etiketten zijn etiketten die aan een zijde een plak kant hebben. De bedrukte zelfklevende etiketten zijn een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. U kunt de stickers op de verpakking van uw producten plakken voor extra naamsbekendheid. U kunt ook de stickers op de achterkant van een brief plakken.


U kunt de zelfklevende etiketten geheel naar uw wens laten bedrukken. Bedruk de zelfklevende etiketten bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukte zelfklevende etiketten zijn perfect als promotiemiddel.


Indien u vragen heeft over de zelfklevende etiketten bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zelfklevende etiketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: