Zelfklevende memoblaadjes

Zelfklevende memoblaadjes met bedrukking

Zelfklevende memoblokken zijn bij HSG Relatiegeschenken verkrijgbaar in veel verschillende designs. Alle sticky notes zijn te bedrukken met logo en tekst voor optimale reclame! Vandaar dat zelfklevende memoblaadjes met bedrukking vaak worden ingezet als give-aways op beurzen en evenementen.

Zelfklevende memoblaadjes, ook wel bekend als post-its of simpelweg memo’s, worden al jaren gebruikt om aantekeningen te maken als ze iets niet moeten vergeten, om overzicht te houden of om een boodschap door te geven. Ondanks de digitaliserende samenleving, zijn notitieblokken en memoblaadjes tot de dag van vandaag onmisbaar. Wilt u met uw bedrijf opvallen op elke plek? Wij kunnen de boekjes met zelfklevende memoblaadjes bedrukken met logo zodat uw bedrijf overal zichtbaar is! De handige zelfklevende memoblaadjes met bedrukking zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en verschillende neonkleuren. Geheel zoals u dat wilt kunnen wij de schrijfblokjes bedrukken in verschillende kleuren en kleurcombinaties.

HSG Relatiegeschenken biedt een breed scala aan zelfklevende memoblaadjes in verschillende designs, formaten, kleuren en vormen. Kijk snel op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com welke memoblokjes het beste passen bij uw bedrijf, organisatie of vereniging! Neem vrijblijvend contact op met een van onze gespecialiseerde verkopers als u meer wilt weten over de zelfklevende memoblaadjes en onze talloze bedrukkingmogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, papiersoorten en het aantal zelfklevende vellen per schrijfblok. Zo kunt u de bedrukte memoblokken indelen naar uw eigen wens. Wanneer u ervoor kiest om de zelfklevende memoblaadjes te bedrukken naar de huisstijl van uw bedrijf, zorgt dat voor herkenning en professionaliteit!

Door de zelfklevende memoboekjes te laten bedrukken met naam en logo, is uw bedrijf elke dag zichtbaar op ieder bureau! Een effectieve en efficiënte manier van reclame maken voor uw bedrijf. De bedrukte post-its zijn budgetvriendelijk zodat u met een klein budget een breed publiek kunt bereiken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zelfklevende memoblaadjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: