Zitzakken

Zitzakken met bedrukking

Wilt u ook eens lekker onderuit gezakt zitten en helemaal ontspannen, dat kan met onze zitzak. Dit is een grote zak gevuld met korrels van kunststof. Een andere benaming voor een zitzak is een fatboy. De bedrukte zitzak past zich aan aan uw lichaam wanneer u erop gaat zitten. Zo zit u u altijd comfortabel en kunt u lekker ontspannen.

We hebben verschillende soorten zitzakken, zo hebben we de mini en medium loungies, de voetbalzitzak en de gamezitzak. De mini loungies zijn speciaal voor de kleine kinderen tot acht jaar. De medium loungies zijn voor volwassenen en kinderen. De fatboy staat voor kwaliteit, een goed zitcomfort, veiligheid en onderhoudsvriendelijk. We hebben ook een speciale voetbal zitzak, dit is een ronde zitzak met witte en zwarte vlakken zodat de zitzak als relatiegeschenk op een voetbal lijkt. De gamezitzak is op dit moment in ontwikkeling, deze sluit goed aan op de huidige digitale samenleving waarin we nu leven. Er kan een ipod of een playstation op de gamebag worden aangesloten, zo kunt u ontspannen en gamen tegelijkertijd.

U kunt de zitzak laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Omdat de zitzak zeer comfortabel is en een hoge kwaliteit heeft zult u zeker een goede indruk maken bij uw relaties. Ze zullen de zitzak als promotiemiddel met uw bedrijf gaan associëren, waardoor uw bedrijf een goede naam krijgt. De zitzak is dus een perfect promotiemiddel, hij maakt reclame voor uw bedrijf zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.

De bedrukte zitzak hebben we dus in veel varianten de kleine zitzak voor kinderen en de medium zitzak voor volwassenen en kinderen, de voetbalzitzak en de gamezitzak. De zitzakken zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd in een zitzak met opdruk kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zitzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: