Zomer sjaals

Zomer sjaals met bedrukking

Een fansjaal zorgt voor warmte rond de hals tijdens de winterdagen in het stadion. Zo kunt u laten zien dat u achter de club staat en hoef u het niet koud te hebben. Tijdens de zomerdagen is een normale fansjaal vaak te warm. De zomersjaal is een sjaal die u kunt dragen tijdens de zomerdagen. Deze sjaal is een stuk minder warm en u kunt toch laten zien dat u achter de club staat.

De bedrukte zomersjaal wordt op hoge resolutie geweven, zelfs gezichten komen er zeer scherp op uit. Vooral voor supporters is de zomersjaal een goede business gift. Zij kunnen de sjaal dragen tijdens sportwedstrijden of ophangen als decoratiestuk in huis. 
De zomersjaal is verkrijgbaar in 3 formaten en heeft standaard witte franjes.

Voor vragen over de bedrukte zomersjaal als relatiegeschenk kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zomer sjaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: