Zomersets

Zomersets met bedrukking

De zomer is voor veel mensen hun favoriete seizoen. In die tijd kunnen ze namelijk heerlijk buitenactiviteiten doen, zonnen, zwemmen en plezier beleven met prachtig weer. Speciaal voor de zomer is de zomerset ontworpen. In deze tas vindt u alles wat u nodig heeft voor veel plezier op een mooie zomerdag. De zomerset bevat een transparante strandtas met handdoek van 330 gr/m2 , beachballset, strandkoker, gooi- en vangspel en een opblaasbaar nekkussen. Alle accessoires zijn opbergbaar in de transparante tas en dus is de zomerset eenvoudig mee te nemen, zonder dat u veel hoeft te sjouwen. Deze set is ideaal om te gebruiken op het strand, op vakantie of gewoon in uw eigen achtertuin. De transparante tas is 37 x 40 x 12 cm en de materialen die gebruikt zijn voor de gehele zomerset zijn PVC, katoen, hout en kunststof.

Ook vanuit promotioneel oogpunt is de zomerset bijzonder aantrekkelijk. Indien u dat wenst, kunnen we de gehele zomerset namelijk helemaal naar uw smaak bedrukken. Het is zowel leuk als origineel om de bedrukte zomerset als relatiegeschenk cadeau te doen aan uw relaties.

Wilt u meer weten over de zomerset? Dan kunt u ons via deze website contacteren. Wij helpen u graag!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zomersets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: