Zonnebrandcremes en aftersun lotions

Zonnebrandcremes en aftersun lotions met bedrukking

Zonnebrandcreme beschermt u tegen de zon. Vooral bij de eerste felle zonnestralen na de winterdagen is het belangrijk dat er goed ingesmeerd wordt met zonnebrandcreme om het verbranden van de huid te voorkomen. Daarnaast is het natuurlijk altijd belangrijk dat er ingesmeerd wordt als u in de zon komt. Het is goed om na het zonnen de huid in te smeren met aftersun. Aftersun verkoelt de huid.

Zonnebrandcreme 30ml spf 20 + aftersun lotion 30 ml in witte tubes zijn geschikte promotiemiddelen. Op de tube kan een eigen tekst en/of logo gedrukt worden. Bedrukte zonnebrandcreme en bedrukte aftersun lotion zorgen voor een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf. Elke keer wanneer de zonnebrand creme gebruikt wordt op bijvoorbeeld het strand, komt de naam of het logo van uw bedrijf in het zicht.
Vooral op warme zomerdagen liggen de stranden vaak vol met mensen, waardoor de bedrukte zonnebrandcreme een uitstekend promotiemiddel is.

Bedrukte zonnebrandcreme en aftersun lotion kunnen uitgedeeld worden op beurzen, de tubes zijn niet groot en perfecte promotiemiddelen. Zonnebrandcreme en aftersun lotion zijn geschikte producten voor mensen die veel in de zon komen.

Voor vragen of opmerkingen over de bedrukte zonnebrandcreme als relatiegeschenk en aftersun lotion als relatiegeschenk kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zonnebrandcremes en aftersun lotions? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: