Zonnebrandsprays

Zonnebrandsprays met bedrukking

Zonnebrandspray zorgt voor optimale bescherming tegen de zon. Het is erg belangrijk dat u uw lichaam goed insmeert, om het verbranden van uw huid te voorkomen. De zonnebrand spray relatiegeschenk is hiervoor de oplossing. U kunt u gemakkelijk in sprayen met de zonnebrand.

Zonnebrand spray in een aluminium verstuiver met 60 ml zonnebrandspray is een geschikt promotiemiddel. U kunt de zonnebrandspray relatiegeschenk laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Bedrukte zonnebrandsprays zorgen voor een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf, omdat uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht komt bij uw relaties. Vooral op warme zomerdagen is de zonnebrandspray met opdruk een perfect promotiemiddel.

U kunt de zonnebrandspray uitdelen op beurzen en open dagen. De bedrukte zonnebrandspray is perfect als giveaway. De aluminium verstuivers zijn niet groot en de beste manier om uw bedrijf te promoten.


Indien u vragen of opmerkingen over de zonnebrandspray als relatiegeschenk bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zonnebrandsprays? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: