Zonnecremes

Zonnecremes met bedrukking

De zomer komt er weer aan dit jaar het is dus belangrijk dat u hier goed op bent voorbereid. Wij hebben daarom bedrukte zonnecrème in ons assortiment. Dit is een crème die u op uw huid moet aanbrengen zodat deze wordt beschermd tegen de zon. Het voorkomt dat u verbrand doordat het een deel van de straling van de zon tegenhoudt. Zonnecrème als promotiemiddel is dus erg belangrijk voor uw gezondheid en een onmisbaar product.

De tube van de zonnecrème kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Zonnecrème is een functioneel product dat goed is voor de gezondheid. Uw relaties zullen dus zeker tevreden zijn wanneer ze zonnecrème krijgen. Door de opdruk op de zonnecrème wordt deze meteen geassocieerd met uw bedrijf waardoor uw bedrijf in aanzien zal stijgen.

Naast de zonnecrème als relatiegeschenk hebben nog veel soort gelijke producten zoals handcrème, lipgloss en bodylotion. Wilt u meer weten over de zonnecrème of de andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie of een offerte.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zonnecremes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: