Zonnehoeden

Zonnehoeden met bedrukking

Een zonnehoed is een hoed die wordt gedragen zodat de zon uit de ogen wordt gehouden. De zonnehoed wordt daarom ook vooral in de zomer gedragen: in de tuin, op vakantie, aan het strand,... Meestal is de zonnehoed vervaardigd uit katoen.

De zonnehoed is vooral in de zomer een ideaal relatiegeschenk! De zonnehoed kan namelijk bedrukt worden met het logo en/of andere gegevens van uw bedrijf of vereniging. De bedrukte zonnehoed is altijd een schot in de roos voor een relatiegeschenk!

Het assortiment van HSG relatiegeschenken aan zonnehoeden kan u bovenaan opvragen door op onze link te klikken. U vindt er verscheidene soorten zonnehoeden, waaronder zonnehoeden in verschillende kleuren, een zonnehoed met luchtgaatjes, een zonnehoed die u kunt opvouwen tot een tasje, een zonnehoed met bijbehorende tas in dezelfde print, enzovoort.

Vindt u niet de zonnehoed die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de zonnehoed aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zonnehoeden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: