Zonneschermen

Zonneschermen met bedrukking

Een zonnescherm is een scherm dat je tegen de zon beschermt. Het zonnescherm wordt vaak gebruikt op het strand, op een terras of in de tuin.

Het zonnescherm (of parasol) bestaat uit een stok met baleinen, die bespannen zijn met een doek. De constructie van het zonnescherm is quasi gelijk met deze van de paraplu, maar vaak is het zonnescherm veel groter (van 2 tot 4 meter diameter).

Opdat het zonnescherm niet zou omvallen, wordt de stok van het zonnescherm in een zware houder geplaatst, die vaak met water of zand gevuld is. De schaduw die het zonnescherm geeft kan dan gebruikt worden om in te zitten of te liggen.

Het uitklappen van een zonnescherm is ingewikkelder dan deze van een paraplu, aangezien er meer kracht nodig is. Hulpmechanismen voor het uitklappen van het zonnescherm kunnen systemen zijn met een zwengen of met katrollen.

het zonnescherm wordt al zeer lang gebruikt, zelfs in de oudheid! De Egyptenaren gebruikten het zonnescherm om hun farao's tegen de zon te beschermen!

Een zonnescherm is uiterst geschikt als relatiegeschenk, aangezien in de zomer iedereen wel blij is met een zonnescherm! Vooral bedrijven die leveren aan de horeca kunnen het zonnescherm gebruiken als relatiegeschenk. het zonnescherm kan dan worden bedrukt met één of meerdere malen het logo van het bedrijf. Zo valt het logo goed op voor mensen die onder het zonnescherm op terras zitten.

Bovenaan kunt u verder klikken naar de zoekpagina voor zonnescherms en zo uw zonnescherm naar keuze aanklikken. Zo kunt u gemakkelijk een offerte voor deze zonnescherm aanvragen. Voor meer informatie over het zonnescherm kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers (zie contactinformatie bovenaan).

Vindt u niet het zonnescherm dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een zonnescherm aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zonneschermen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: