Zonneschermen voorruit

Zonneschermen voorruit met bedrukking

Het zonnescherm is een leuke manier om in de zomer uw auto koel te houden en in de winter vorst tegen te gaan. Zo zit u in de zomer koel in uw auto, wanneer het buiten warm is en in de winter is het op kamertemperatuur wanneer het buiten vriest. Het zonnescherm voor uw voorruit is verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren.

Er zijn ook zonneschermen voor uw voorruit met afbeeldingen, zoals een afbeelding van Cars. U kunt ook het zonnescherm voorruit nog persoonlijker maken door het door HSG Relatiegeschenken te laten bedrukken. U kunt bijvoorbeeld het zonnescherm voorruit laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking op het product komt uw bedrijf telkens opnieuw onder de aandacht bij uw relaties. Het zonnescherm voorruit is all-over te bedrukken.

Het zonnescherm is een leuke manier om uw personeel, klanten en zakelijke partners te verassen. Het zonnescherm voorruit is in het speciaal perfecte als relatiegeschenk in de autobranche. Het zonnescherm voor de voorruit is ook leuk als promotiegift. Door het scherm te laten bedrukken komt uw bedrijf telkens weer onder de aandacht.

In het HSG assortiment vindt u diverse producten die aan het zonnescherm vooruit gerelateerd zijn. U vindt zoal de ijskrabber en de digitale blaastest.

Vindt u niet het zonnescherm voorruit die u zoekt als relatiegeschenk op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het zonnescherm aanvragen door op de button onderaan te klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zonneschermen voorruit? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: