Zorgdossiers

Zorgdossiers met bedrukking

Zorgdossiers worden vaak gebruikt in het ziekenhuis of door de huisarts. In het zorgdossier kunnen gegevens over de patiënten opgeborgen worden. Door deze documenten weg te steken in een zorgdossier, blijven ze netjes bij elkaar gebonden.

Op de voorzijde en op de rug zit een transparante etikethouder. Hierdoor kan er gemakkelijk gezien worden over welke patiënt het gaat. Een bedrukte zorgdossier vergroot de naamsbekendheid van het bedrijf wanneer de opdruk in het zicht komt.

U kunt altijd een offerte aanvragen voor de zorgdossiers als relatiegeschenk. Voor meer informatie of vragen over het zorgdossier als relatiegeschenk, kunt u ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zorgdossiers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: