Zuurstokjes

Zuurstokjes met bedrukking

Een zuurstok is snoepgoed in de vorm van een zoetzuur staafje waar op gesabbeld kan worden. De traditionele zuurstok is roze van buiten en wit van binnen. HSG relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan snoepgoed zoals zuurstukjes. Zuurstukjes zijn kleine zuurstokjes verpakt in een flowpack. Deze verpakking kunnen we bedrukken naar uw eigen wens. De zuurstukjes worden in een eigen gewenste kleur gemaakt.

De zuurstukjes in bedrukte flowpack zullen uw naamsbekendheid vergroten omdat uw bedrijfsnaam vaak onder ogen zal komen. De zuurstukjes in bedrukte flowpack zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals aardbei, citroen, sinaasappel, drop of kaneel. Zo kunt u uw relaties verrassen met de smaak die het beste bij u, uw relaties en uw bedrijf past. 

Op de website van HSG vindt u ons compleet assortiment aan gepersonaliseerd snoepgoed zoals de te bedrukken zuurstukjes. De kleine zuurstokken zijn ca 4 cm per stuk en zullen gegarandeerd in de smaak vallen bij al uw relaties! U kunt uw relaties onderhouden met de te bedrukken zuurstukjes.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zuurstokjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: