Zuurstokken

Zuurstokken met bedrukking

De zuurstok is een beroemd snoepje. Het is een stok met een smaakje. In tegenstelling tot de lolly heeft de zuurstok geen stokje dat later weggegooid hoeft te worden. De zuurstok kan in zijn geheel opgegeten worden. Zuurstokken worden vaak verkocht op de kermis, maar zijn ook te vinden in allerlei andere (snoep)winkels.

De zuurstok relatiegeschenk is een uitstekende promotionele gift als de zuurstok wordt voorzien van een eigen opdruk. De bedrukte zuurstok is verpakt in een transparante wikkel met een bedrukte inlay. De kleur van de zuurstok kan naar wens gekozen worden. De bedrukte zuurstok weegt 110 gr.

Zuurstokken zijn geschikte relatiegeschenken voor zowel kinderen als volwassenen. Er kan lekker lang van gesnoept worden.

Indien u vragen heeft over de zuurstok met opdruk relatiegeschenk kunt u gerust contact met ons opnemen. Neem ook een eens kijkje op onze website hsg-relatiegeschenken voor meer promotionele gifts en relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zuurstokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: