Zuurtjes

Zuurtjes met bedrukking

Zuurtjes zijn snoepjes waarbij de suiker vermengd is met zuur. Zuurtjes kunnen bijvoorbeeld zuur gemaakt zijn door het zuur van een citroen. Wanneer het suiker van de zuurtjes af is, smaakt het snoepje zeer zoet.

Zuurtjes bestaan er in verschillende smaken, meestal fruitsmaken, zoals aardbei, kers, citroen, appelsien, appel, enzovoort. Er worden ook kleurstoffen gebruikt om de zuurtjes een (vooral voor kinderen) aantrekkelijke kleur te geven.

Zuurtjes als relatiegeschenk? Wanneer de zuurtjes in een leuk boxje of glazen bokaaltje zitten, zijn zuurtjes een uitstekend idee voor een give-away. Het omhulsel kan namelijk worden bedrukt met het logo van uw bedrijf of vereniging.

Aangezien de prijzen voor zuurtjes constant veranderen en het assortiment ook, kunt u onderaan een offerte aanvragen voor zuurtjes. Een van onze medewerkers zal dan contact opnemen met u over de zuurtjes.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zuurtjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: