Zwaaihandjes

Zwaaihandjes met bedrukking

Een zwaaihandje is een grote hand gemaakt van karton waar u uw hand in kunt stoppen. Zo heeft u een grote hand die goed opvalt. De bedrukte zwaaihandjes bestaan uit twee delen die op elkaar zijn geplakt, aan de onderkant zijn de zwaaihandjes met opdruk open gelaten zodat u uw hand er in kunt steken. De zwaaihandjes als promotiemiddel zijn leuk om te gebruiken bij evenementen bijvoorbeeld bij een sport wedstrijd of tijdens carnaval. We hebben ook aanwijshandjes, dit zijn dezelfde soort handjes alleen wijst een van de vingers.

U kunt de zwaaihandjes laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Hierdoor worden de zwaaihandjes een uitermate geschikt promotiemiddel, ze zijn groot en vallen daardoor goed op. De bedrukking is aan twee zijden verschillend met dezelfde kleur. Door de bedrukking zien de zwaaihandjes er leuker uit u kunt zelf bepalen hoe de zwaaihandjes eruit komen te zien. U krijgt hierdoor altijd een uniek product.

Ook zijn de zwaaihandjes als relatiegeschenk in het wit verkrijgbaar, zo kunt u er zelf dingen op schilderen of knutselen, erg leuk voor de kinderen.

naast zwaaihandjes hebben we nog veel meer producten die op evenementen gebruikt kunnen worden zoals lampionnen en vlaggenlijnen. Bent u geïnteresseerd in de bedrukte zwaaihandjes of in een van onze andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zwaaihandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: