Zwarte pieten maskers

Zwarte pieten maskers met bedrukking

5 December is het weer zover dan is het sinterklaas feest weer, het is een heel populair feest en vooral kinderen zijn er dol op. Naarmate sinterklaas nadert komen er steeds meer leuke sinterklaas producten zo hebben wij de bedrukte pietenmaskers. Pietenmaskers met opdruk zijn maskers in de vorm van een zwarte piet. Je kunt deze met een touwtje voor het gezicht binden, De masker is gemakkelijk op en af te zetten door het touwtje zo ben je binnen no time een echte zwarte piet. De pietenmaskers als relatiegeschenk zijn natuurlijk erg leuk om met sinterklaas te gebruiken, maar kunnen ook met carnaval of andere verkleedpartijen gebruikt worden.

De pietenmaskers kunt u bij ons laten bedrukken met uw eigen promotietekst en/of bedrijfslogo. De opdruk wordt op de hoed van de bedrukte pietenmasker geplaatst, zo is de opdruk goed te zien zodat uw bedrijf de optimale aandacht krijgt. Omdat het product in deze tijd zo populair is, is het een geweldig promotiemiddel en relatiegeschenk. De mensen zullen erg tevreden zijn met een pietenmasker als cadeau en zal dan ook vaak gedragen worden wat er weer voor zorgt dat uw bedrijf goed gepromoot wordt.

De pietenmasker als relatiegeschenk is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, we hebben bijvoorbeeld maskers die tot de neus lopen maar ook maskers die heel het gezicht bedekken. Dus wilt u liever niet heel de dag met een masker lopen is de pietenmasker die tot de neus loopt een echte aanrader. De gezichten van de pieten zijn ook per masker verschillend, de pietenmaskers die tot aan de neus lopen hebben een ander gezicht dan de maskers die heel het gezicht bedekken. De hoed van de maskers heeft ook veel diverse kleuren. De pietenmasker zijn dus geheel naar eigen wensen te maken.

De bedrukte pietenmasker is een uniek product, U kiest een pietenmasker met opdruk naar uw keuze. Zo heeft u altijd een masker met uw eigen twist, die niemand anders heeft. U zult zeker een goede indruk maken bij al uw relaties met deze pietenmaskers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zwarte pieten maskers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: