Zweefvliegtuigjes

Zweefvliegtuigjes met bedrukking

Het zweefvliegtuigje is een klein vliegtuigje dat licht is, waardoor het gemakkelijk de lucht in kan. Voornamelijk kinderen en met name de jongens zullen het speelgoed zeker waarderen.

Het vliegtuigje kan in de lucht gegooid worden en vliegt dan een stukje vooruit. Kinderen kunnen bijvoorbeeld ‘overgooien’ met het zweefvliegtuigje, zodat de kinderen er met elkaar mee kunnen spelen. Ook kan één kind alleen met het vliegtuigje spelen door het weg te gooien en weer op te gaan halen als het op de grond gevallen is.

De vleugels van het zweefvliegtuigje kunnen bedrukt worden. Zo wordt het geschenk een promotionele gift dat uit te delen is op beurzen en evenementen.

Het zweefvliegtuigje is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd in het bedrukte zweefvliegtuigje kijk dan op onze website voor meer informatie. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zweefvliegtuigjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: