Zweetbandjes

Zweetbandjes met bedrukkking

Zweetbandjes worden meestal gebruikt door professionele sporters of ook door amateur-sporters.Een zweetbandje doe je om je arm, hoofd of om je been en heeft het functie om het zweet van het lichaam te verwijderen. Zweetbandjes worden op het voorhoofd en/of de pols gedragen om te voorkomen dat het zweet op het gezicht en/of de handen loopt. Een zweetband is vaak van badstof gefabriceerd.

HSG relatiegeschenken kan u enkele modellen van het zweetbandje aanbieden. Een dergelijk zweetbandje kan u laten bedrukken door het logo van uw bedrijf of vereniging. Een zweetbandje is dus een uitstekend promotie-artikel!

Het assortiment aan zweetbandjes kunt u bekijken door bovenaan verder te klikken. Kijk ook eens naar ons zweetbandje met rits om eventueel geld in weg te steken!

Vindt u niet het zweetbandje dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor dit zweetbandje aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zweetbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: