Zweethaarbanden

Zweethaarbanden met bedrukking

Een zweethaarband wordt gebruikt tijdens het sporten voor het opvangen van zweet. De naam zegt het al, de zweethaarband is bedoeld voor om je hoofd. De zweethaarbanden nemen het vocht goed op, omdat ze geproduceerd zijn van badstof. De zweethaarbandjes zijn lekker zacht en zitten comfortabel om je hoofd.

De bedrukte zweethaarbanden zijn geschikte artikelen om uit te delen op beurzen of evenementen die met sport te maken hebben. De zweethaarbanden kunnen namelijk bedrukt worden met uw bedrijfskenmerken, waardoor het perfecte promotionele artikelen zijn.

Neem gerust een kijkje op onze website als u geïnteresseerd bent in de zweethaarband relatiegeschenk, meer sportartikelen, relatiegeschenken, promotionele gifts of gadgets. De medewerkers van HSG Relatiegeschenken staan altijd voor u klaar om u te helpen met de zoektocht naar het juiste geschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zweethaarbanden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: