Zwevende globes

Zwevende globes met bedrukking

Een zwevende globe is een globe die zweeft tussen twee magneten. De afstand tussen de globe en de magneet wordt constant gehouden door een sensor en een microcomputer.

Een zwevende wereldbol is al heel uniek, maar doordat het mogelijk is om een tekst of logo op de voet van de globe te laten bedrukken, wordt de zwevende globe als relatiegeschenk nog unieker. Een bedrukte zwevende globe is een leuk en geschikt idee om als relatiegeschenk cadeau te doen. Het bedrijfslogo valt op bij andere mensen, zodat uw bedrijf wordt gepromoot. De zwevende globe staat prachtig op een kastje of bureau en het is fascinerend om naar te kijken.

Vindt u niet de zwevende globe die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de zwevende globe aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zwevende globes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: