Zwevende voetbal met stootbeschermende band

Zwevende voetbal met stootbeschermende band en bedrukking

 

 

Productomschrijving

De indoor hover ball met LED lampjes is een zwevende voetbal die door alle leeftijden gebruikt kan worden. De zwevende voetbal is over de gehele omtrek voorzien van een stoot beschermende band zodat hij geen schade zal aanbrengen. Daarom kan de bal gewoon binnen worden gebruikt zonder dat het meubilair of de muren zullen beschadigen. Zowel binnen als buiten kan er met de zwevende voetbal worden gespeeld, zacht en veilig! De bal werkt op 4 AA batterijen, die standaard worden meegeleverd en is vooral geschikt voor gebruik op gladde oppervlaktes zoals hout, tegels, tapijt of beton. De bal glijdt over de grond net zoals een echte voetbal, alleen maakt hij geen krassen of andere schade omdat de bal erg zacht is. Het lijkt net of deze zweeft! Het gewicht van de zwevende voetbal is 361 gram en heeft een afmeting van 6 x 17 x 17 cm.

Hover ball bedrukken met uw logo

Lijkt u het leuk als wij de hoverball bedrukken met uw logo? De zwevende voetbal kan geheel naar uw wens worden voorzien van een bedrukking. Wilt u de voetbal met kleurrijke LED lampjes inzetten als reclame artikel om onder aandacht te komen bij sportevenementen of andere gelegenheden? Vraag dan vandaag uw offerte nog aan.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zwevende voetbal met stootbeschermende band? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: