Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Hamell stretch damesoverhemd met lange mouwen

A34-38169011

Het Hamell dames stretch overhemd met lange mouwen - een ideale combinatie van stijl en comfort. Dit geweven overhemd heeft een lichtgewicht popeline stof van 97% katoen en 3% elastaan. Popeline stof staat bekend om zijn strakke weving, die zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid terwijl het een zachte en gladde textuur tegen de huid behoudt. Dit betekent dat het Hamell overhemd niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook bestand is tegen alledaagse slijtage, zodat je er lang gebruik van kunt maken. De toegevoegde stretch zorgt voor ultieme bewegingsvrijheid, waardoor je de hele dag door verzekerd bent van optimaal comfort. De verborgen button-down kraag voegt raffinement toe met behoud van een nette look. Dit overhemd is ontworpen met een getailleerde vorm voor een vrouwelijke look. Poplin van 97% Katoen en 3% Elastane, 118 g/m2 White Elevate Life

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.