Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Bobby Tech anti-diefstal rugtas

A23-P705.251

De Bobby Tech is de ultieme rugtas voor de gadget-lovers. Deze premium tas in onze Bobby-collectie combineert de laatste technologie met de basis-functies die ervoor zorgen dat je spullen veilig zijn. Het geïntegreerde zonnepaneel zorgt ervoor dat je je mobiele telefoon direct kunt opladen met zonne-energie. Verder zorgt een geïntegreerde draadloze oplaadmodule ervoor dat je geen kabels nodig hebt om je telefoon op te laden. De Tech heeft verstelbare interne verdelers en een extra tussenlaag die op veel verschillende manieren kan worden ingedeeld. Met het gepatenteerde fidlock systeem op de schouderband, heb je je telefoon, drinkfles of koffiebeker altijd bij de hand. Verborgen ritssluitingen, vakken met RFID-bescherming en de bescherming van het snijbestendige PP-board maken deze tas compleet. Geregistreerd ontwerp® rPET Black XDDESIGN

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.