Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Nite Ize S-Biner Karabijnhaak 2-Pack Zwart #1

A07-NI-SB1-2PK-01

Door de S vorm is deze karabijnhaak dubbel zo handig. Gebruik het om van alles aan elkaar te verbinden of op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Verkrijgbaar in verschillende formaten en varianten. De kleinere S-Biners zijn geschikt bijvoorbeeld het vergrendelen van rugzakken en koffers door de twee ritsen aan elkaar te verbinden. En de grotere S-Biners kan je gebruiken om een lantaarn op te hangen. Gemaakt van hoge kwaliteit, weerbestendig roestvrij staal. De vraag is niet of je dit nodig hebt, maar hoeveel.

Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product. Black Nite Ize

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.