Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

Milimetrado - Chihuahua van Karton - Decoratief opbergrek

A365-mili002

De Chihuahua van Karton is niet alleen mooi en schattig, hij is ook milieuvriendelijk en kan je helpen om georganiseerd te blijven in stijl!

De kartonnen Chihuahua is een prachtig meubelstuk, ontworpen in de vorm van een hond. Het is een opbergsysteem waarin je allerlei kleine dingen kunt bewaren als sieraden en make up.

Productie en assemblage
De Chihuahua hond is gemaakt van hoogwaardig karton, een dubbel-golf karton van vijf millimeter dik. De hond is ontworpen in aparte afneembare stukken, dus gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. De montage is geoptimaliseerd, zodat één persoon de kartonnen hond kan monteren, zelfs zonder gereedschap. Bij het ontwerpen van de Chihuahua is veel aandacht besteed aan de sterkte en de stevigheid van het product, dat is waarom bepaalde delen van de structuur van de hond zijn versterkt met dubbele of zelfs drievoudige stukken.

Eco vriendelijk
De Chihuahua is ontworpen in Madrid, Spanje en wordt hier ook 100% vervaardigd. Het product wordt lokaal geproduceerd om vervuiling van het vrachtvervoer per vliegtuig, schip of via de weg zo veel mogelijk te beperken. De Chihuahua is gemaakt van karton, dus als je besluit af te zien van zijn diensten, dan kun je het gewoon bij het oud papier leggen en geef je het een tweede leven. In de toekomst kan de Chihuahua wel eens een schoenendoos of een notitieblok worden.

Milimetrado is een bedrijf gevestigd in Madrid, dat hoogwaardige producten ontwerpt en produceert op basis van een filosofie van duurzaamheid.
Meer informatie over de Chihuahua

De Chihuahua komt oorspronkelijk uit Mexico en is het kleinste hondenras. Paradoxaal genoeg is de Chihuahua vernoemd naar de grootste staat van Mexico, Chihuahua, waar de legende gaat dat deze honden leefden in het wild tot de Tolteken’s de honden domesticeerden. Het kleine lichaam is compact, met een appelvormige kop en vrij lange staart met de punt wijzend naar de achterzijde. De Chihuahua is levendig, slim, rusteloos, omzichtig en heel dapper, maar als je ze te veel verwent kunnen ze grillig worden.

De Chihuahua van Karton is een praktisch ontwerp, mooi om te zien en milieuvriendelijk. Een geweldig cadeau voor elke dierenliefhebber en design fans.

Kenmerken
- Milieuvriendelijk en duurzaam
- Prachtig meubelstuk
- Handige opruimer
- Hoge kwaliteit
- Montage-instructies op verpakking in Engels en Spaans

Product informatie
- Product: Milimetrado - Chihuahua van Karton - Decoratief opbergrek
- Materiaal: 100% karton
- Afmetingen: L 31,5 x B 30 x H 15,5 cm
- Gewicht: 94 gram
- Kleur: Natuurlijk karton
- Verpakking: kartonnen cadeau verpakking
- Afmetingen verpakking: L 38,5 x B 31 x H 1 cm
- Gewicht verpakking: 288 gram
- Merk: Milimetrado
. - EAN: 9720201389612.

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: