Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

Milimetrado - Mini Franse Bulldog van Karton - Decoratief opbergrek

A365-mili006

De Mini Franse Bulldog van Karton is niet alleen mooi en stoer, hij is ook milieuvriendelijk en kan je helpen om georganiseerd te blijven in stijl!

De kartonnen Mini Franse Bulldog is een prachtig meubelstuk, ontworpen in de vorm van een hond. Het is een opbergsysteem waarin je al die kleine dingen kunt bewaren die je dagelijks nodig hebt als je de deur uit gaat: sleutels, portemonnee, smartphone, lippenstift, bril. Maar uiteraard ook handig om kleine dingen in op te ruimen zoals pennen en notitieblokjes.

Productie en assemblage
De Mini Franse Bulldog is gemaakt van hoogwaardig karton, een dubbel-golf karton van vijf millimeter dik. De hond is ontworpen in aparte afneembare stukken, dus het is gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. De montage is geoptimaliseerd, zodat één persoon de kartonnen hond kan monteren, zelfs zonder gereedschap. Bij het ontwerpen van de Franse Bulldog is veel aandacht besteed aan de sterkte en stevigheid van het product, dat is waarom bepaalde delen van de structuur van de hond zijn versterkt met dubbele of zelfs drievoudige stukken.

Eco vriendelijk
De kartonnen Mini Franse Bulldog is ontworpen in Madrid, Spanje en wordt hier ook 100% vervaardigd. Het product wordt lokaal geproduceerd om vervuiling van het vrachtvervoer per vliegtuig, schip of over de weg zo veel mogelijk te beperken. De Franse Bulldog is gemaakt van karton, dus als je besluit af te zien van zijn diensten, dan kun je het gewoon bij het oud papier leggen en geef je het een tweede leven. In de toekomst kan de Mini Franse Bulldog wel eens een schoenendoos of een notitieblok worden.

Milimetrado is een bedrijf gevestigd in Madrid, dat hoogwaardige producten ontwerpt en produceert op basis van een filosofie van duurzaamheid.

De Mini Franse Bulldog van Karton is een praktisch ontwerp, mooi om te zien en milieuvriendelijk. Een geweldig cadeau voor elke dierenliefhebber en design fans.

Kenmerken
- Milieuvriendelijk en duurzaam
- Prachtig meubelstuk
- Handige opruimer
- Hoge kwaliteit
- Montage-instructies op verpakking in Engels en Spaans

Product informatie
- Product: Milimetrado - Mini Franse Bulldog van Karton - Decoratief opbergrek
- Materiaal: 100% karton
- Afmetingen: L 25,5 x B 23,5 x H 12 cm
- Gewicht: 60 gram
- Kleur: Natuurlijk karton
- Verpakking: kartonnen cadeau verpakking
- Afmetingen verpakking: L 38 x B 31 x H 0,7 cm
- Gewicht verpakking: 193 gram
- Merk: Milimetrado
. - EAN: 0707273546609.

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: