Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Modulmax Bouwblokken - Box met 100 stukjes

A365-MMX-EDU100

Een stukje, duizend mogelijkheden!

Modulmax is innovatief constructie speelgoed en berust op een enkel type bouwsteen die kan worden samengevoegd met elke van de zijden met onbegrensde mogelijkheden! Spelen met Modulmax zal niet alleen de intelligentie, fijne motoriek en creativiteit stimuleren, maar verbetert ook de concentratie van kinderen, tieners en zelfs volwassenen.

Bouw eenvoudige 3-D figuren, ballen, torens en fantastische wezens. Je verbeelding is de enige grens aan wat je kunt maken met Modulmax. Zodra je de basisprincipes van het samenvoegen van de stukjes onder de knie hebt, zul je een oneindige wereld van nieuwe mogelijkheden ontdekken. Modulmax levert gegarandeerd urenlang plezier en met slechts 18 stukjes, kun je al meer dan 100 verschillende figuren maken!

Hoe te beginnen
De gemakkelijkste manier om twee stukjes samen te voegen is door ze op een plat oppervlak te leggen en ze samen te duwen. De stukjes kunnen ook worden samengevoegd bovenop elkaar. Modulmax kan gemakkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van de ervaring van de gebruiker en de complexiteit van de figuur die wordt gemaakt. De meeste voorbeelden zijn gericht op het stimuleren van het verder leren en experimenteren. De bijgesloten sleutel helpt om de stukjes weer los te maken.

Het principe van Modulmax is gebaseerd op basis van een enkel type bouwsteen die aan elke zijde kan worden samengevoegd. Elk stukje heeft twee mannelijke en twee vrouwelijke kanten in een asymmetrische verdeling. Dit is één van de belangrijkste elementen van het spel, wat het ook een hersenkraker maakt!

Modulmax is ontwikkeld en geproduceerd in de EU met veilige, hoogwaardige materialen die voldoen aan alle veiligheidsnormen van de EU.

Kenmerken
- Inclusief: instructies, 4 sleutels, voorbeelden van figuren
- Waarschuwing: bevat kleine onderdelen
- Aanbevolen leeftijd: 5+ jaar
- Verkrijgbaar: Zak met 6 stukjes, Zak met 100 stukjes, Doos met 18 stukjes, Doos met 48 stukjes, Box met 100 stukjes

Product informatie
- Product: Modulmax Bouwblokken - Box met 100 stukjes
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen 1 stukje: L 4 x B 4 x H 0,7 cm
- Gewicht 1 stukje: 4 gram
- Verpakking: Cadeau verpakking
- Afmetingen verpakking: L 25 x B 16,6 x H 13,8 cm
- Gewicht verpakking: 812 gram
- Merk: Modulmax
. - EAN: 1094922287839.

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.