Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

AudioCube Portable

A373-3902WT-EUACPT

PowerBranding met de AudioCube Portable!

Het design creëert een 360° geluidsbeleving. Met vier omnidirectionele speakers vult de AudioCube Portable de gehele ruimte met een breed en gelijkmatig geluid. Deze kleine kubus zorgt namelijk voor een 360° geluidsbeleving door de omnidirectionele speakers. Bij de meeste speakers hoor je het geluid alleen als je er recht voor zit echt goed. De AudioCube verspreid het geluid gelijkmatig naar alle kanten van de kamer, zodat het overal optimaal klinkt.

De compacte kubus is bovendien makkelijk mee te nemen. Zo kun je overal genieten van het beste geluid. Een compacte geluidsbox met vier speakers en een bass met maar liefst 30W vermogen, dat is de AudioCube Portable. Het is haast niet voor te stellen dat er zo’n goed geluid uit zo’n kleine box kan komen. De AudioCube maakt alle verwachtingen waar. Super geluidskwaliteit met een krachtige bass. Die bass wordt nog eens versterkt door een trilplaat. Deze kan tevens gebruikt als aan/uit knop. Door de geïntegreerde LED verlichting zie je meteen of de speaker aan of uit staat.

De AudioCube Portable is makkelijk in gebruik en eenvoudig te bedienen. Op het apparaat zitten duidelijke bedieningsknopjes voor alle basis functies, zoals afspelen, pauze, stoppen, vooruit of achteruit spoelen en het instellen van het volume. Deze geluidsbox heeft tevens een 4.0 bluetooth verbinding, zodat draadloze bediening ook mogelijk is. Hiermee kan ook makkelijk een draadloze verbinding met andere apparaten gemaakt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere media apparatuur, zoals smartphone, laptop of MP3speler aan te sluiten met de meegeleverde 3,5mm Jack kabel.

De AudioCube Portable heeft geen externe adapter nodig. Eindelijk geen gedoe en gesleep meer. Aansluiten is zo gebeurd en je kunt hem makkelijk overal gebruiken. Aan de achterkant vind je de ingang waar een IEC kabel ingeplugd kan worden. Dit is de standaard voedingskabel die bijvoorbeeld computers, monitors en printers gebruiken. Ook in het buitenland gebruik je de geluidsbox zonder problemen, als je een lokale IEC kabel gebruikt.

Daarnaast zorgt de krachtige 4800 mAh Li-ion batterij ervoor dat je het apparaat wel 12u kunt gebruiken zonder dat je netstroom nodig hebt. Zo kun je altijd en overal genieten van het beste geluid. - Kleur: Wit en oranje. - Materiaal: kunststof en koper.

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 393 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: