Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Samsonite Cityvibe 2.0 Small City Backpack

A510-115517-1465

Casual, functioneel en veelzijdig, Cityvibe 2.0 vertegenwoordigt het Samsonite business lifestyle DNA. De opvallende tassen uit deze collectie zijn geknipt voor vrije tijd, werk en reizen. Met zijn uitmuntende organisatiemogelijkheden, gecoate materialen en felle kleuren geeft Cityvibe 2.0 al uw zakenreizen een frisse toets. De Cityvibe 2.0 collectie kent een wereldwijde, beperkte garantie van 2 jaar. Deze compacte rugzak is perfect voor dagelijks gebruik naar kantoor of een dagtrip. Naast het ruime hoofdcompartiment kunnen kleinere spullen overzichtelijk worden opgeborgen in de verschillende insteekvakken. De ergonomische schouderbanden zorgen voor optimaal comfort, ook als de rugzak volgeladen is. Dankzij de Smart Sleeve is de rugzak gemakkelijk te bevestigen aan de trekstang van een koffer. Personalisatie is mogelijk op het voorvak door middel van bedrukking. - Kleur: Jet Black. - Materiaal: Polyester.

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.