Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

American Tourister Soundbox Spinner 77 EXP.

A510-88474-1371

De Soundbox-collectie is een van de meest in het oog springende ooit van American Tourister. Met de speelse cirkels met contrasterend mat en glanzend oppervlak sta je gegarandeerd in de schijnwerpers, waar je ook heen reist. De uitbreidbaarheid, het vaste TSA-slot en de handige organisatiemogelijkheden binnenin maken van deze koffer jouw ultieme reispartner! American Tourister geeft 3 jaar wereldwijde (beperkte) garantie op deze collectie.

De Spinner 77 EXP. is de lichtgewicht grote ruimbagage koffer uit de collectie die geschikt is voor een lange vakantie. Het ruime hoofdcompartiment is opgedeeld in 2 delen die beide uitgerust zijn met gekruiste inpakriemen en gescheiden zijn door een tussenschot wat voorzien is van 2 ritsvakken om spullen gescheiden op te kunnen bergen. Het hoofdcompartiment is dankzij de slimme dubbele rits in volume uitbreidbaar waardoor extra bagage op de terugreis geen probleem is. Optimaal comfort is gegarandeerd door de 4 soepel rollende dubbele wielen, handvatten aan zij-en bovenkant en een dubbele trekstang. Je spullen zijn veilig opgeborgen doordat de koffer is voorzien van een verzonken TSA slot.

Personalisatie is mogelijk in de ronde logoplaat op de voorzijde van de schaal door middel van een dominglabel. Polypropylene Yellow American Tourister

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.