Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Samsonite Securipak S Laptop Backpack 14.1

A510-130109-1830

Samsonites nieuwe anti-diefstal collectie Securipak combineert het comfort van een urban rugzak met diverse veiligheidsfuncties.

De Securipak anti diefstal laptop rugzak beschikt over een hoofdcompartiment met een verborgen ritssluiting. Het hoofdcompartiment is uitsluitend via de achterzijde te openen waardoor al je spullen extra veilig zijn opgeborgen. Deze rugzak is gemaakt van snijbestendig materiaal waarin 11 plastic flessen zijn verwerkt. Deze rugzak is niet alleen veilig maar ook nog eens duurzaam! Samsonite geeft 2 jaar wereldwijde (beperkte) garantie op deze collectie.

Het hoofdcompartiment van dit damesmodel is uitgerust met een 14.1'' gewatteerd laptop-en 10.1'' tabletvak en subtiele zacht roze accenten. Daarnaast is deze rugzak voorzien van een USB aansluiting waardoor al je apparaten onderweg kunnen worden opgeladen. Om het plaatje compleet te maken beschikt de Securipak over een volledig uitgerust organisatiepaneel, een reflecterende band zodat je ook in het donker opvalt en diverse insteekvakken om kleine spullen op te bergen, waaronder een vak met RFID bescherming om Skimming te voorkomen. Optimaal comfort is gegarandeerd dankzij het gevoerde rugpaneel en de comfortabele schouderbanden. Met behulp van de Smart Sleeve aan de achterzijde is de rugzak makkelijk te bevestigen aan de trekstang van een koffer.

Personalisatie is mogelijk op de voorzijde door middel van een bedrukking of borduring. Exterior: 100% Recycled PET Grey Samsonite

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.