Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Wood Trick Santa’s Carousel - Houten Modelbouw - Muziekdoos

A365-UE05838

De houten 3D-modellen van Wood Trick zijn perfect en mooi om in huis uit te stallen. Ze zijn duurzaam en hebben zeer populaire ontwerpen. Elk model is uniek en trekt de aandacht van je gasten. De set wordt geleverd met duidelijke, eenvoudige en zeer gedetailleerde instructies en illustraties. Je hoeft alleen maar deze instructies te volgen om de set snel en correct te bouwen. Je hebt zelfs geen lijm nodig om alle stukjes aan elkaar vast te maken. Breng de hele familie bij elkaar om de set te bouwen en er daarna mee te spelen. Door deze sets te bouwen wordt het vermogen van je kind om zijn eigen structuur of voertuig te plannen en te bouwen als een echte architect of ingenieur gestimuleerd. Met behulp van veilig en milieuvriendelijk hout van natuurlijke bomen zonder toegevoegde gifstoffen of lijmen, kun je je set bouwen en met trots tentoonstellen in je kamer! Zelfs kleine kinderen kunnen veilig spelen met Wood Trick-sets zonder bang te zijn voor blootstelling aan schadelijke chemicaliën of kleurstoffen, hoewel we ouderlijk toezicht aanbevelen wanneer kleine kinderen bouwen en spelen.

Iedere keer wanneer je naar deze carrousel kijkt, zul je teruggebracht worden naar je zorgeloze kindertijd vol plezier en geluk. “Santa’s Carousel” is een houten puzzel met hele mooie details die je samen met het hele gezin in elkaar kunt zetten. De carrousel bestaat uit Santa in zijn slee en zijn trouwe helpers, de rendieren. De muziekdoos speelt het liedje “Carol of the Bells”, een leuk liedje voor bij de kerstboom.

Kenmerken
- Geen lijm nodig
- 97 onderdelen
- Aanbevolen leeftijd: 14 jaar of ouder
- Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
- Montagetijd: 2-3 uur
- Inclusief: gedetailleerde handleiding met illustraties

Product informatie
- Product: Wood Trick Santa’s Carousel - Houten Modelbouw - Muziekdoos
- Materiaal: Eco-vriendelijk multiplex
- Afmetingen: L 16 x B 11,5 x H 11,5 cm
- Kleur: Natuurlijk hout
- Verpakking: Cadeau verpakking
- Afmetingen verpakking: L 37 x B 18,5 x H 3,5 cm
- Gewicht verpakking: 630 gram
- Merk: Wood Trick. - EAN: 4820195190920.

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.