Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Samsonite Midtown Duffle / Wh. 79

A510-133850-1247

Midtown is de nieuwe lifestyle collectie van Samsonite die voor een groot deel is vervaardigd uit gerecyclede materialen. De collectie kenmerkt zich door handige opbergmogelijkheden en alle modellen zijn voorzien van een waterafstotende coating. Dit maakt Midtown tot de perfecte metgezel voor een daguitstapje, weekend weg of reizen naar het werk. Ook als het weer even niet meezit. Wereldwijde (beperkte) garantie van 2 jaar door Samsonite.

De Duffle/wh 79 uit de collectie is een praktische, grote ruimbagage reistas op wielen. Het ruime hoofdcompartiment heeft een praktische indeling en is voorzien van inpakriemen waardoor bagage netjes op zijn plaats blijft tijdens het reizen. Dankzij het innovatieve inpaksysteem is het hoofdcompartiment op 2 manieren toegankelijk; via de splitopening aan de zijkant, of via een opening aan de voorzijde van de tas waarbij de inhoud altijd snel binnen handbereik is. Aan de voorzijde van de tas bevinden zich meerdere vakken met ritssluiting waardoor kleinere spullen ook makkelijk gescheiden op te bergen zijn. Alle compartimenten zijn tegelijk af te sluiten met behulp van het slimme TSA-kabelslot waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. De twee soepel rollende, verzonken wielen, meerdere handvatten en een uitschuifbare trekstang zorgen voor optimaal comfort.

Personalisatie is mogelijk op meerdere posities op voor-zij-en bovenkant door middel van een bedrukking. Outside : 70% RPET + 33% PU Coated Polyester / Inside : 100% polyester Blue Samsonite

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.