Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

IceBreaker Glacier

A373-D-PCBSK0114

De IceBreaker Glacier is een slimme, eenvoudige en revolutionaire manier om ijsblokjes te maken. Met één draai aan de deksel kunt u gemakkelijk ijsblokjes serveren. Via een draaisysteem wordt het ijs binnenin gebroken en door de deksel een halve slag te draaien komt er aan de onderzijde een ijsblokje uit. Dit zorgt ervoor dat je zelf de gewenste hoeveelheid ijs bepaalt.

De IceBreaker Glacier is een draagbare ijsblokjesmaker die niet alleen thuis, maar ook bijvoorbeeld op feestjes en picknicks kan worden gebruikt. Door de eenvoud van het ontwerp en het gebruik is de IceBreaker Glacier overal te gebruiken. Per keer worden er 12 blokjes gemaakt en wanneer dat u deze niet direct allemaal gebruikt kunt u de IceBreaker Glacier weer terug leggen in de vriezer. IceBreaker is dé duurzame oplossing voor het maken van ijsklontjes; het gebruik van wegwerp ijszakjes is niet meer nodig.

Het voordeel om op deze manier ijsklontjes te maken ligt, naast gebruiksgemak, in hygiëne. Het is niet noodzakelijk om de ijsblokjes met de hand aan je drankje toe te voegen. Daarnaast voorkomt het gebruik van de IceBreaker Glacier dat geurtjes, afkomstig uit de vriezer, in de ijsblokjes komen te zitten, wat met de traditionele ijsblokjesvorm wel het geval is. Het product is gekeurd door de Europese Unie en voldoet aan alle eisen. Verder is het product vrij van Ftalaat en BPA. - EAN: 8719186028617. - Kleur: blauw. - Materiaal: ABS, TPE, PP, siliconen.

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.