Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

B&C TW049 Women

A491-1205157

Uw nieuwe favoriete zwareT-shirt van 100 % ringgesponnen gekamd biologisch katoen heeft een perfecte pasvorm, voelt zeer zacht aan en is schappelijk geprijsd. “B&C No Label” voor eenvoudige rebranding. Snit / Pasvorm - Dit zwaargewicht T-shirt, herleid tot de essentie met een sierlijk minimalistisch ontwerp, leent zich voor elke gelegenheid - Comfortabele lengte voor een vlotte retaillook - Zijnaden voor een optimale pasvorm en vrouwelijk silhouet - Heeft een vlotte ‘medium fit’ pasvorm - De kraag van fijne rib zorgt voor een modern en trendy accent - De halsnaad achteraan is verstevigd met een bies van dezelfde stof voor een langdurig draagcomfort - Met zijn minimalistische stijl en details komt dit veelzijdige T-shirt aan alle verwachtingen van zijn eindgebruiker tegemoet Kwaliteit/Aanvoelen - Het B&C Inspire Plus T /women is gemaakt van zware zachte jersey van gekamd biologisch katoen voor een heerlijk zacht aanvoelen en langdurig draagcomfort. - Het ringgesponnen gekamd katoen voelt uiterst zacht en glad aan - Het gekamde garen zorgt voor een fijnere, gladdere, steviger, strakkere, gelijkmatiger en zuiverder stof - Comfortabel en prettig om te dragen dankzij het biologische dunne garen en het vaster tricot Bedrukbaarheid/Decoratie - Zeer glad en effen oppervlak voor een zuiver en scherp bedrukkingsresultaat - "B&C No Label" voor perfecte rebranding - Getest en goedgekeurd voor alle standaard druktechnieken op katoen - Opgevouwen in een doos voor een vlotter decoratieproces. - EAN: 8719023283919. - Kleur: Sport Grey. - Materiaal: 100% Organic Ring Spun Combed Cotton.

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.