Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

FoldStand Phone +cardholder

A373-D-DH0205DG-FSPHCH

Laat uw telefoon heel eenvoudig in staande of liggende positie staan.

Klap de FoldStand uit en hij houdt uw telefoon verticaal (portrait) of horizontaal (landscape) staande.

FoldStand kan op jouw telefoon worden bevestigd en verwijderd zonder enige krassen of lijmresten achter te laten. Verwijder hem en kleef hem weer opnieuw vast met dezelfde effectiviteit. Daarnaast kun je de FoldStand gebruiken als een grip, steek uw vingers door de opening van de standhoek om het vasthouden van jouw telefoon in één hand makkelijker te maken.

De FoldStand Phone + cardholder is slechts 3.04 mm dik en weegt maar 20 gram. Je zou gewoon vergeten dat je FoldStand met je meedraagt.

Bevestig je telefoon met de FoldStand aan bijna elk gewenst oppervlak via het docking station. Gebruik het meegeleverde magnetische kussentje om het op een vlakke ondergrond (bijv. dashboard van uw auto, spiegel) te plakken en bevestig uw telefoon eraan. Of plak de FoldStand rechtstreeks op een metalen oppervlak (bijv. de koelkast). De FoldStand is op het docking station te bevestigen doormiddel van magnetisme.

Naast het fungeren als telefoonstandaard is de FoldStand ook een pasjesdrager. Zo heb je altijd de belangrijkste pasjes binnen handbereik. Ook is het draadloos opladen van jouw telefoon gewoon mogelijk, ondanks dat er iets aan je telefoon is bevestigd. PU, glasvezel Grey DesignNest

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.