Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Thermobeker RETUMBLER-BAYAMO GRANDE CORPORATE

A82-52526-MSR-TAM-EMC

Presenteer het configuratieconcept van de thermobeker myBayamo Grande op een overtuigende manier met een bedrukt sample. Door het logo, de beker, de ring en de kleur van de sleeve te combineren om een corporate identity visueel te ondersteunen, verhoogt u de herkenningswaarde van het merk aanzienlijk.
Een tastbaar sample illustreert meteen ook de kwaliteit van het product. De BPA vrije thermobeker is dubbelwandig met koperen vacuümisolatie voor dranken die lang warm of koud moeten worden gehouden. De beker is verkrijgbaar met een zwarte of witte poedercoating of in roestvrij staal met anti-vingerafdrukcoating. Alle onderdelen kunnen in de vaatwasmachine worden gereinigd.

kunststof, silicone, staal, zilver, zwart, Anti-vingerprint, BPA vrij, CO2e neutraal door compensatie, dubbelzijdig met koperen vacuüm isolatie, Inhoud, lekvrij, vaatwasserbestendig, Verpakking: plastic zakje kunststof, silicone, staal Black RETUMBLER

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.