Bestel uw relatiegeschenken

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

product-afbeelding

Kinder Gezichtsscherm Tundex

A467-12575005000

Kind gezichtsbescherming in duurzame PET. Met verstelbare PP hoofdband en beschermende vulling voor een comfortabele pasvorm op het voorhoofd. Gemakkelijk te desinfecteren na gebruik, met zijbeugels elastische banden van het masker. Naast een breed gezichtsveld, biedt isolatie tegen spatten en deeltjes in bijzonder gevoelige gebieden zoals ogen, neus en mond. Ideaal als extra hygiënische bescherming barrière voor sociale afstand en / of het masker te gebruiken. Vervaardigd met materialen die geschikt zijn voor huidcontact met afwerking bedoeld voor langdurig gebruik, zonder ongemak of irritatie. Eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren, met handleiding. PET/ PP Yellow Makito

Aantal stuks:
Personalisering:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde relatiegeschenken.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.