Relatiegeschenken blog

Een powerbank, USB stick en zaklamp in één compact apparaat!

Netstroomadapters, autoladers en andere stroombronnen worden dagelijks veelvuldig gebruikt voor het opladen van elektronische apparaten. De powerbank als externe batterij is een van de bekendste stroombronnen op dit moment. De powerbanks zijn te bestellen in ontelbaar veel verschillende designs en uitvoeringen. Steeds populairder worden de combinatie powerbanks waarbij de powerbank naast het voorzien van stroom ook nog een andere functie heeft. Zo is de 3-in-1 powerbank een adventure powerbank die voorzien is van een USB flashdrive en een zaklamp. Onmisbaar tijdens outdooractiviteiten zoals kamperen of survivallen. Een erg geliefd relatiegeschenk voor bijvoorbeeld sportverenigingen, scoutings of reisorganisaties. Met deze multifunctionele powerbank heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft. De powerbank is compact en daardoor erg gemakkelijk te vervoeren. Zo zult u nooit meer zonder stroom komen te zitten wanneer er geen stopcontacten of andere oplaadpunten in de buurt zijn.


's Werelds kleinste powerbank aan uw sleutelbos!

Smartphones worden steeds geavanceerder en er is vrijwel niets meer dat een smartphone niet kan. Dit heeft echter als grote nadeel dat de accu snel leeg is. Zo hadden we een aantal jaren geleden nog een telefoon die misschien twee keer per week opgeladen moest worden; tegenwoordig hangen de meeste telefoons zelfs twee keer per dag aan het netstroom. Dit leidt dagelijks tot hoge frustraties bij de gebruikers. Wanneer er voor de zoveelste keer geen oplader binnen handbereik ligt of wanneer er niet eens een stopcontact aanwezig is kan de ellende soms hoog oplopen.


Laat uw logo de wereld rondvliegen met onze custom made kofferriemen!

Of u nu met het vliegtuig, de bus of met de trein reist, bagageproblemen doen zich altijd voor. Gelukkig zijn een hoop van die problemen te verhelpen door goede spullen aan te schaffen. Een kofferriem voorkomt een hoop ellende! Kofferriemen zorgen ervoor dat de koffer niet openspringt en tevens is uw koffer hiermee in één oogopslag te herkennen wanneer deze tussen honderd andere koffers op de bagageband ligt.


De webcam covers beschermen uw privacy!

Onze kennis over ICT en techniek wordt iedere dag verder ontwikkeld en de samenleving is steeds meer aan het digitaliseren. Tegenwoordig wordt vrijwel alle informatie verwerkt en doorgestuurd via laptops, computers en tablets. Helaas krijgen we ook steeds meer te maken met hacken; het schijnt tegenwoordig niet eens meer moeilijk te zijn om een webcam over te nemen. De meeste laptops en computers hebben een ingebouwde webcam, deze kan niet worden aan- en uitgezet door middel van een knop, maar via de software in de computer.  Een hacker kan de software binnendringen en je op deze manier in de gaten houden, of zelfs opnames van je maken.


De fysieke kalender wordt nog steeds verkozen boven de digitale kalender

In de digitale wereld waarin we leven zou je denken dat een kalender geen geschikt relatiegeschenk meer is. Tegenwoordig heeft immers iedereen een digitale agenda op de laptop, tablet of smartphone. Toch blijkt dat er in 90% van de kantoren nog steeds fysieke kalenders hangen. Notities kunnen sneller gemaakt worden en er is meer overzicht op een papieren kalender vanwege het grote oppervlak. Daarnaast worden muurkalenders en bureaukalenders ook vaak gebruikt om afspraken mee te plannen of kunnen ze vanwege het grote drukoppervlak ingezet worden voor promotionele doeleinden.HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01